Book en gratis motivasjonssamtale!

TJENESTER

Her finner du alle programmer, produkter og tjenester Mama E tilbyr.

Coaching og mental trening

Gjennom Mama Es ulike coachingprogrammer for gründere gjør du kunnskap om til action. Setter strategiene og metodene i system. Bygger opp motivasjon, mot og guts til å sette de virkelig store drømmene ut i livet. Slik at du kan bygge en bærekraftig business som passer deg og livet ditt.

Les mer om coachingprogrammene

Mastermind

I Mastermindprogrammet Skap din Struktur for Suksess vil du kjenne på mestringsfølelsen, gleden og friheten ved å utvikle din business til å etter hvert bli din 100 % drømmejobb. Dette er et gruppeprogram (max. 10 deltakere) som går over 12 uker. Påmelding til neste runde åpner 1. mars 2023!

Les mer og sett deg på venteliste

Digital strikkeklubb

Forskning viser at strikking er like stressreduserende som meditasjon og yoga. Det senker pulsen og blodtrykket, gir ro og styrker konsentrasjon og fokus. 

Ett sentralt tema innen mental trening og prestasjonspsykologi er restitusjon. Du presterer bedre hvis du får god hvile. Derfor elsker jeg å bruke strikking som et verktøy for å roe ned i en hektisk gründerhverdag. 

I den digitale medlemsklubben Strikkesøstrene får du ta del i skapergleden. Med nye strikkeprosjekter og videokurs hver måned får du oppleve mestring, ro og skaperglede. Ikke minst et superhyggelig strikkefellesskap på nett!

Les mer og meld deg inn

Teknisk redigering av strikkeoppskrifter

Å få gjennomgått oppskriften din av en profesjonell teknisk redaktør er den eneste måten du kan du sikre at kvaliteten på oppskriften din er slik kunden forventer – uten feil og mangler, lett å lese og følge, med mål som stemmer med det som er oppgitt, riktig forhold mellom størrelsene og med all den nødvendige informasjonen.

Les mer og bestill teknisk redigering