Lær nye strikketeknikker, tips og triks!

Har du strikket rett og vrangt i "hundre år" og har lyst til å lære deg andre teknikker skikkelig?

Eller kanskje du gjerne vil lære deg å strikke, men vet ikke hvor du skal begynne? Det finnes jo et hav av strikkebøker, videoer og oppskrifter der ute og det føles overveldende.

Strikkesøstrene går vi gjennom et nytt tema innen strikking hver måned. Da slipper du å bli overveldet.

 

Strikkesøstrene

Din strikkeklubb på nettet! 

Jeg vil bli med!

Har du ingen å spørre om hjelp når du står fast med strikkingen?

Forstår du ikke det som står i oppskriften? Ser det ikke riktig ut når du strikker det? Får du feil maskeantall og skjønner ikke hvorfor? Skulle du gjerne hatt en mamma, tante eller søster å spørre?

I Strikkesøstrene kan du spørre om alt. Ingen spørsmål er dumme - vi har alle vært nybegynnere en gang. Jeg og de andre Strikkesøstrene heier på deg!

Jeg vil melde meg inn

Nydelig interiørsett i ulike strukturer

Dette er perfekt sommer- og feriestrikk! Det nydelige settet i seks deler strikkes i bomull (eller ønsket garn) og består av spisebrikke, gryteunderlag, kjøkkenklut, gryteklut, glassbrikke og vimpler. Spisebrikken og klutene er strikket i vevstrikk - en utrolig dekorativ og morsom teknikk! 

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.

Les mer om designet Marinda her:

 

Jeg vil bli med!

 

Nå kan du også lære deg å strikke selv avanserte strikketeknikker og få den gode mestringsfølelsen.

 

I Strikkesøstrene får du hver måned:

 

Månedens tema og videokurs

Hver måned går vi i dybden på et nytt tema innen strikking, for eksempel flettestrikk, patentstrikk, ermestrikk, raglan osv. 

Du får videoleksjoner som viser deg teknikker, tips og triks som vil hjelpe deg til å bli en bedre strikker, rett og slett! Slik at du kan strikke mer av det du drømmer om.

 

 

Månedens design

Du får oppskriften på et splitter nytt design fra Mama E hver måned! Oppskriften har som alltid detaljerte beskrivelser og teknikkbilder. I tillegg får du skritt for skritt teknikkvideoer som vil ta deg trygt gjennom oppskriften fra A til Å.

 

Månedens samstrikk

Vi strikker månedens design sammen! Ved å være med å strikke månedens design, får du øvd deg på teknikkene vi går gjennom i månedstemaet. Da kan du spørre om alt du lurer på underveis og få hjelp. I tillegg er det jo utrolig inspirerende og gøy å se hverandre sine versjoner av det samme designet. Og ikke minst sosialt!

 

Månedens spørretime

I denne livesendingen går vi enda mer i dybden på månedstemaet. Ofte har vi med en gjeste-ekspert på disse sendingene. Her kan du også spørre om alt du lurer på og få svar eller få demonstrert ting du synes er vanskelig. 

Du får selvsagt også opptak av sendingen om du ikke får sett sendingen direkte.

 

Månedens avsløring

På slutten av måneden avsløres neste måneds tema og design i en egen, kortere livesending. Da kan du begynne å finne fram/skaffe garn og glede deg til neste oppskrift kommer, den 1. i neste måned!

Det betyr at du får se det aller nyeste aller først, i denne eksklusive "inside information"-livesendingen.

 

Fantastisk fellesskap i Facebook-gruppa

Månedens samstrikk, alle livesendingene og alt av sosialt samhold foregår i en egen lukket Facebook-gruppe. Der kan du vise bilder av det du strikker og spørre spørsmål når som helst. Vær en del av det fantastiske fellesskapet i den flotte gruppa med hyggelige, varme, omsorgsfulle og engasjerte strikkere.

Alt dette for kun kr 199,- per mnd!

 

Det er ingen bindingstid og du kan si opp abonnementet når som helst.

Jeg vil melde meg inn nå!

"Det er så hyggelig å være medlem av Strikkesøstrene. Jeg er nybegynner med å strikke og siden jeg begynte med din Salama-lue og adventskalender bare elsker jeg det (jeg er ikke så flink ennå men prøver og liker det såå mye!) Så jeg takker for en ny hobby i mitt liv. 

Jeg driver med terapier og resiliens&håndtering av stress og jeg synes ditt kurs og medlemsportal er et godt verktøy som jeg kan anbefale til kundene mine. Har opplevd selv at mens jeg strikker får jeg ro, glede og en veldig god opplevelse med meg selv og tiden her og nå!"

- Sora Pacios, www.soraterapi.no

 

Jeg synes mye av det du har lagt ut i Strikkesøstrene er kjempekjekt. Det er gøy å følge med og plukke opp gode tips. Noe som selvsagt gir inspirasjon til å strikke noen masker på en av alle UFOene* som ligger her. For det er jo ikke nok med ett strikkeprosjekt om gangen. Jeg synes du gjør en god jobb og finner Strikkesøstrene meget inspirerende.

- Elin Marie Nicolaisen

*UFO = uferdig objekt

Jeg har bare strikket rett og vrang, og foretrukket votter og lester som skal toves, fordi det skjuler feilene godt. 


Så kom denne adventskalenderen, der jeg mot all odds plutselig får til masse teknikker jeg aldri hadde trodd.

Inspirert og motivert av mestring melder jeg meg inn i Strikkesøstrene og prøver meg på et tubeskjerf. 


Og nå har jeg sannelig strikket flette og LATVISK flette! På triopinner! Hvem skulle trodd! 

- Jeanette Størkersen

Kurset Grunnleggende strikkekunnskap

Videokurs hvor du lærer alt du trenger å vite for å komme i gang med strikkingen hvis du er helt nybegynner.

Teknikkvideobiblioteket 

Som medlem får du tilgang til det store Teknikkvideobiblioteket - et oppslagsverk med massevis av nyttige teknikkvideoer, tips og triks som vil hjelpe deg til strikkemestring.

Flere bonusoppskrifter! 

Melder du deg inn nå får du oppskriften og videokurset til blant annet lappeteppet med 9 ruter i ulike typer strukturstrikk. En gylden mulighet for å lære deg flere nye strikketeknikker!

Medlemsklubben i egen app

Med appen Kajabi kan du ta med deg Strikkesøstrene overalt. Da har du oppskriften, videoene og forumet lett tilgjengelig og du finner enkelt det du trenger når du trenger det.

Om du er klar for å ta strikkingen din til nye høyder,

trykk på knappen og meld deg inn i Strikkesøstrene i dag. 

Ja, dette vil jeg bli med på!

Bli med nå og få tilgang til alle disse oppskriftene og leksjonene:

 

Januar - restegarnsstrikk

Tubeskjerfet Genius

Et herlig skjerf som strikkes rundt på rundpinne, kjapt og enkelt! Det passer glimrende til restegarn og du kan pynte det med morsomme bobler. Velg å strikke et vanlig langt skjerf eller et tubeskjerf.

 

Februar - vottestrikk

Ønskevotter

Votter med fantastisk god passform og nydelige detaljer.

Lær å strikke votter med vottekile, ved å følge de detaljerte beskrivelsene og/eller diagram.

 

 Mars - hullstrikk

Salama babyteppe

Et vakkert og stilig babyteppe, strikket i det mykeste lammeull. Oppskriften kan også enkelt tilpasses til andre størrelser.

 

April - patentstrikk

Sjalet Solregn

Det lekre Solregnsjalet strikkes i helpatent, og videoene viser deg skritt for skritt hvordan du strikker det. 

Mai - flettestrikk

Skjørtet Marinda

Et skjørt med en fantastisk passform som kler alle, og et lekkert flettebelte! Oppskriften har ingen standardstørrelser (kun til barn), og du strikker etter dine egne mål.

Juni - forming

Toppen Masika

En lekker, lett og luftig sommertopp i hele 15 størrelser med mange fine detaljer: Buede kanter nederst, spennende mønster på bolen og forming på bærestykket, med knytebånd i nakken.

Jeg vil bli medlem!

Hvem er Mama E?

 

Hei, jeg heter Helene. Jeg gleder meg til å bli mer kjent med deg! Jeg er utdannet lærer, men nå jobber jeg som strikkedesigner og kursholder (og er firebarnsmamma!) på fulltid.

De siste fire årene har jeg designet strikkeplagg og laget oppskrifter og strikkevideoer. Jeg kvalitetssikrer også andre designere sine strikkeoppskrifter.

Kvaliteten på oppskriftene er veldig viktig for meg og at de er enkle å forstå for deg som skal strikke plaggene! Dessuten elsker jeg å lage teknikkvideoer.

Jeg er veldig glad i farger, og elsker å kombinere ulike farger, stiler, strukturer og garntyper. 

Rett og slett leke meg med pinner og garn og ha det gøy med strikkingen.

Jeg vil at du også gjerne skal ha det gøy med strikkingen og ikke være frustrert når du ikke får til noe! 

Derfor laget jeg Strikkesøstrene - stedet der du får hjelp når du trenger det, og en gjeng som heier på deg.

Bli med i Strikkesøstrene du også!

Lær nye teknikker, bli enda mer kjent med andre strikkere, føl mestring og gled deg til neste oppskrift og tema hver måned!

Trykk her og bli med i gjengen!