Personvern

På denne siden finner du informasjon om personvernreglene våre. Du kan kontakte Mama E Design når som helst på [email protected] for å få mer informasjon eller spørre om personvernregler og bruksbetingelser. Se også en egen side med informasjon om bruksvilkår for nettstedet her: Bruksvilkår

Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) gir deg krav på innsyn, endring og sletting av dine personopplysninger. 

Mama E Design respekterer personvernet ditt. Vi ber deg derfor lese nøye igjennom informasjonen under slik at du forstår hvordan og hvorfor vi samler inn og lagrer data om deg. 

Ved å gi oss din e-post eller personlig informasjon godtar du alle vilkårene i personvernerklæringen, og vilkårene for bruk på dette nettstedet

Alle data som blir samlet inn behandles konfidensielt.

Dersom du ikke godtar vilkårene i denne personvernerklæringen og bruksbetingelsene, eller andre avtaler som regulerer din bruk av nettstedene, tjenestene eller programmene våre, bør du ikke bruke nettstedet eller kjøpe produktene og tjenestene vi tilbyr.

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene, vilkårene for bruk eller ønsker å avslutte et abonnement, kan du kontakte oss på:

[email protected]

Mama E Design v/Helene Nilsen

Brostrømsvei 2

1658 Torp

Eier og daglig leder Helene Nilsen er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Ingen av dine personlige opplysninger slik som navn, adresse eller e-postadresse, samles inn automatisk på nettstedet mamae.no.

Derimot samles deler av ikke-personlig informasjon automatisk inn som f.eks. trafikk og oppførsel på nettstedet.

Dette betyr at mamae.no samler inn informasjon om hvilke sider du besøker på nettstedet.

Denne informasjonen deles ikke videre med andre.

I tillegg til denne type ikke-personlig informasjon har Mama E Design ulike e-postlister, nedlastninger, spesielle tilbud, konkurranser, registreringsskjema og gratis produkter og verktøy som du kan motta. Dette kan du få ved at du aktivt legger igjen  kontaktinformasjon som navn og e-postadresse.

Dette samles kun inn dersom du frivillig og aktivt velger å registrere deg for å motta eller delta i disse aktivitetene/produktene/tjenestene.

Vi behandler altså i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en e-post
  • Du har meldt deg inn for å motta noe gratis eller for å delta i en konkurranse
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du besøker hjemmesiden www.mamae.no

I tillegg kan du kjøpe strikkeoppskrifter, kurs og medlemskap hos Mama E Design.

For å gjøre det må du legge inn kortdetaljene dine. Mama E Design lagrer ikke kortinformasjon i sammenheng med spesielle transaksjoner/kjøp.

 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. Dette nettstedet bruker tjenesten Disqus for å administrere kommentarer. Personvernerklæringen til Disqus finner du her: https://help.disqus.com/en/articles/1717103-disqus-privacy-policy.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Informasjonskapsler/"cookies"

Informasjonskapsler eller "cookies" er, ifølge Datatilsynet, små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker eller laster ned noe fra et nettsted. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet eller huske handlekurv i nettbutikker. 

Det er ikke mulig å identifisere en person på individnivå ved bruk av informasjonskapsler. Det vil altså ikke være mulig å vite at akkurat hva du har gjort på den aktuelle nettsiden.

Du kan selv aktivt skru av informasjonskapsler om du ønsker. Det gjør du i nettleseren din, under innstillinger. 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. 

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. 

 

Analyseverktøy

Mama E Design bruker også verktøyet Facebook-piksel på nettstedet.

Dette verktøyet samler inn informasjon om og analyserer hvordan du som besøkende bruker ulike nettsider på mamae.no.

Merk: Det er ikke mulig å spore din trafikk på sidene på individnivå, kun som del av en samlet statistikk. Denne informasjonen deles ikke videre med andre.

Dataene som samles inn brukes for å kontinuerlig forbedre nettstedet og gjøre sidene enda bedre for deg. Disse dataene gjør det også mulig å målrette annonsering på Facebook og Instagram fra Mama E Design som kan være av interesse for deg, slik at du får vite om våre produkter og tjenester og kan få informasjon om gode tilbud og kampanjer.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Abonnement på e-postkommunikasjon fra Mama E Design

Registrerer du deg for å abonnere på Mama Es nyhetsbrev, eller for å motta noe gratis på dette nettstedet (f.eks. strikkeoppskrifter, guider, PDF-er), vil vi lagre informasjonskapsler om ditt abonnement. Data som lagres i disse informasjonskapslene er navn og e-postadresse. Disse vil også lagres i vårt e-postsystem. 

Det er flere steder på nettstedet hvor du har mulighet til å melde deg på Mama E sin e-postliste. Dette gjøres  når du krysser av for at du godtar å motta e-poster i forbindelse med at du får noe gratis, som f.eks. en strikkeoppskrift, en guide, etc.

Når du melder deg på en e-postliste lagres følgende data:

  • navn
  • e-postadresse
  • IP-adresse
  • tid og sted for påmelding
  • tidssone 
  • e-postleverandør

Informasjonen sendes til nettleverandøren New Kajabi (som er plattformen for nettstedet til Mama E Design).

New Kajabi behandler data i tråd med personvernloven.

Du kan når som helst velge å avmelde deg fra denne e-postlisten ved å trykke på lenken i en av e-postene fra Mama E Design eller ved å sende en e-post til [email protected]

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Sletting av dine data

Du kan altså når som helst melde deg av e-postlisten via lenken "Avmeld" som du finner i bunnen av alle e-poster som er sendt fra Mama E Design.

Du kan også ta direkte kontakt med Mama E Design (på e-post [email protected]) og be om at all informasjon om deg slettes.

Men husk: når du melder deg på e-postlisten samtykker du til at Mama E Design kan oppbevare informasjonen du sender inn (e-postadresse og navn), til bruk for eksempel ved å sende deg e-poster.

Det skal stå tydelig beskrevet hva vi bruker e-posten din til i det du melder deg på. 

Og husk: Du kan når som helst melde deg av listen ved å trykke på "Avmeld"/"Unsubscribe" nederst i e-postene du mottar.

 

Om du mener at dine personlige data ikke behandles i tråd med gjeldende regelverk, har du mulighet til å klage til Datatilsynet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.