GRATIS ONLINE WORKSHOP

POWER-PLANLEGGING FOR GRÜNDERE

Denne workshopen er for deg som ikke kan fordra strikte planer og drømmer om mer frihet i gründerhverdagen. Men som likevel vil få gjennomført det du vet må til for å transformere businessen til din drømmejobb på fulltid!

Hva vil du lære? 

💎 Hvordan du kan vite hva du skal prioritere å jobbe med hver dag

💎 Hvordan du kan få gjennomført det som er aller viktigst

💎 Hvordan du kan skape din egen motivasjon

- Uten at du må ha jerndisiplin og stålkontroll på hver minste time av dagen! 

Jeg vet du er en kreativ gründer som vil ha mer frihet i hverdagen. Samtidig som du kjenner på den gode mestringsfølelsen av å få gjennomført tinga dine. Jeg viser deg hvordan i denne workshopen!

Gratis workshop - Tirsdag 14. mars kl. 12-13 

(alle påmeldte får opptak)

Meld deg på gratis her:

Ved å registrere deg godtar du også å motta e-poster med nyheter og tilbud fra Mama E Design.

Hei!

Jeg heter Helene Nilsen og er gründer av Mama E Design. Jeg har bygd opp og driver min egen bedrift på fulltid, og har nå friheten i hverdagen jeg tidligere bare drømte om. Mannen min og jeg har 4 barn i alderen 2-12 år og familien er selve drivkraften til å ville drive for meg selv. Å kunne bruke tid sammen med barna spesielt når de er små - mer tid enn jeg fikk mulighet til da jeg hadde en vanlig fulltidsjobb.  

Etter hvert fikk jeg også et sterkt ønske om å bidra til at andre fikk muligheten til å gjøre det samme: Skape det livet du ønsker å leve og få frihet til det du ønsker å bruke mer tid på. Derfor leder jeg nå andre gründere som vil leve av egen business til å oppnå sine drømmer gjennom coaching og mental trening.

Mange tror de "må bare bli mer disiplinert" for å få det til. I denne workshopen skal jeg vise deg at det handler om noe helt annet enn det. Noe som er mye enklere og morsommere!