Hei!

Jeg heter Helene og er eier av Mama E Design. Jeg er utdannet lærer, men nå jobber jeg som strikkedesigner, teknisk redaktør og kursholder på fulltid. Jeg er firebarnsmor og elsker å stå opp grytidlig om morgenen, gjerne før resten av familien står opp. Da nyter jeg en stille stund med strikketøyet og en kopp rykende fersk kaffe. Strikking er som meditasjon for meg, kanskje for deg også? Forskning har bevist at strikking har mange gode helsefordeler, spesielt for den mentale helsen vår. Det er en av grunnene til at jeg brenner for å spre strikkekunnskap og -glede ut til folket. 

Strikking har vært min største hobby siden mamman min lærte meg å strikke da jeg var 8-9 år gammel. Etter hvert har det blitt en altoppslukende lidenskap. Strikking er både avslappende og skapende og det synes jeg er fantastisk. Og så elsker jeg farger!

nettbutikken min kan du kjøpe oppskriftene mine, og i Facebookgruppa Mama E og de strikkeglade kan du dele med andre det DU lager, få tips og inspirasjon og følge utviklingen av nye fargemagiske strikkedesign. Jeg gleder meg til å se deg der!

Er du strikkedesigner og trenger noen til å kvalitetssikre oppskriftene dine? Jeg tar også på meg tech ed-oppdrag for en fullstendig kvalitetssikring av din oppskrift slik at kundene dine får en oppskrift som er fullstendig, uten feil og mangler og lett å følge. Les mer om dette her: Kvalitetssikring av strikkeoppskrifter

Er det noe du lurer på, send meg gjerne en epost på [email protected]amae.no, send meg en melding på Facebooksiden min eller på Instagram.

Få nye strikkeoppskrifter, tips og triks hver måned i Strikkesøstrene

Som medlem i Strikkesøstrene får du i tillegg til detaljerte oppskrifter også videokurs som viser alle teknikkene.

Hvis du liker å lære nye teknikker gjennom videoer, og vil spørre om alt du lurer på underveis, er dette perfekt for deg. Vi har et nytt strikketema hver måned og du får en ny oppskrift med videoer hver måned. Vi strikker sammen og har det hyggelig i en egen Facebookgruppe.

Les mer og meld deg inn her: 

Jeg vil lese mer om Strikkesøstrene medlemsklubb