Book en gratis veiledning!

Podkasten som gir deg inspirasjon, mot og konkrete mentale verktøy som du kan implementere med én gang og kjenne på mestringsfølelse og mening på veien mot DIN gründerdrøm!

 

Lytt til podkasten her:

 

Her kan du se alle episodene som videoer:

Sesong 2 - Episode 4: Se bedriften din i et nytt lys

I denne episoden skal du få bli med på et tanke-eksperiment, en slags visualisering om bedriften din og din rolle i utviklingen av den. Du har nok aldri sett på businessen din (eller den businessen du drømmer om) på denne måten før! Er du klar for å se det hele i et nytt lys?

 

Vil du finne ut hvordan du kan skape motivasjonen for å nå målene i businessen din? Book en gratis 30 minutters introsamtale her: Gratis veiledningssamtale

 

Takk for at du lytter til denne podkasten!

 

Si gjerne din tilbakemelding om podkasten i Apple Podcasts her: Gründer-Guts (scroll ned til "Skriv en omtale") eller send meg en melding på Instagram og fortell meg hva du synes: @mamaedesign

 

Sesong 2 - Episode 3: Noen ganger er det BRA at ting tar tid

Noen ganger kan det være BRA at ting tar tid. Ja, faktisk også bra at du utsetter ting og beslutninger i bedriften - og i livet generelt.

En litt annerledes "peptalk"-episode med et litt annerledes perspektiv. Håper den kan være til inspirasjon!

Vil du ha noen å sparre med om dine muligheter og bedriften din sitt potensiale fremover? Book en gratis introsamtale hos Mama E Design & Gründercoaching her: Gratis veiledningssamtale

Takk for at du lytter til denne podkasten!

Gi gjerne din tilbakemelding om podkasten i Apple Podcasts her: Gründer-Guts (scroll ned til "Skriv en omtale") eller send meg en melding på Instagram og fortell meg hva du synes: @mamaedesign

 

Sesong 2 - Episode 2: Hjelp til å få hjelp i bedriften

Synes du det er utfordrende å investere i hjelp i bedriften? Det er jo ingen tvil om at du kan hente ut mye mer potensiale og få bedriften til å vokse mye raskere hvis du våger å investere - i for eksempel coaching og/eller administrativ hjelp. I denne episoden snakker jeg om mine erfaringer rundt dette og deler ganske personlig om utfordringene rundt det å hente inn hjelp i bedriften.

 

Vil du ha noen å sparre med om dine muligheter og bedriften din sitt potensiale fremover? Book en gratis introsamtale hos Mama E Design & Gründercoaching her: Gratis veiledningssamtale

 

Sesong 2 - episode 1: "Årets ord" - bare tull eller helt gull?

Som gründer har du sikkert hørt om "årets ord". Ett eller flere ord som beskriver en visjon for året som kommer. Som skal være som en ledestjerne for valgene du tar i businessen det neste året. Men fungerer det egentlig? Hvordan kan det å velge seg et "årets ord" hjelpe deg å oppnå mer av det du ønsker i businessen?

I denne episoden beskriver jeg hvorfor og hvordan det fungerer sett fra et mentaltreningsperspektiv.

Har du/dere valgt ditt/deres "årets ord" for businessen? Del gjerne med meg ved å sende meg en melding på Instagram her: @mamaedesign

 

Gründer-Guts julekalender

Vi runder av året og første sesong av podkasten Gründer-Guts med en julekalender! 

Her får du 24 korte episoder med mindset-tips og mental trening for gründere, fra noen av de beste i Norge på dette feltet. 

Klikk her for å se alle episodene i julekalenderen (oppdateres hver dag i advent): Gründer-Guts julekalender

Episode 13: Om å tørre å investere i bedriften før du "har råd"

I denne episoden er jeg så heldig å ha besøk av min egen businesscoach, Hilde Kloppbakken. Hilde er gründer av Queen of your Business og har jobbet med markedsføring, businessutvikling og coaching i over 10 år og har hjulpet mange norske gründerkvinner til suksessfulle millionbedrifter. I denne samtalen tar vi opp et tema mange gründere kvier seg for, nemlig det å gjøre større investeringer i bedriften, spesielt når det gjelder investeringer i egen kunnskap og egen utvikling.

Her finner du Hilde:

Nettside: https://www.queenofyourbusiness.com/

Instagram: @hildekloppbakken_

Facebook: Hilde Kloppbakken - Queen of your Business

 

Episode 12: Hårete mål, visualisering og manifestering med businessmentor og gründer Guri Five

I denne episoden har jeg med meg min gode kollega, venn og businessmentor gjennom flere år, Guri Five. Guri er gründer av Kommuniser bedre og i disse dager aktuell med boken "Design din drømmebusiness". Guri har hjulpet hundrevis å starte og utvikle sin onlinebusiness. Her får du høre hvordan hun har fått til alt sammen - fra å omsette for over 1 million kroner i sitt første år i business til nå å gi ut egen bok. Hun forteller om konseptet «praktisk manifestering» som hun også skriver om i boka, og hvordan hun bruker dette i hverdagen som gründer. En spennende samtale! 

Her kan du forhåndsbestille boka: https://www.kommuniserbedre.no/bok

Guri Five finner du på Instagram som @kommuniser_bedre og på Facebook som Kommuniser bedre - Sosiale medier og business

 

Episode 11: Mental trening i din business - og en fantastisk nyhet!

I denne episoden gir deg en kort innføring i konseptet mental trening - det er nemlig ikke kun for toppidrettsutøvere! Å bruke mentale treningsverktøy i utviklingen i din business gir deg enorme muligheter og jeg gir deg noen konkrete eksempler. Jeg slipper også nyheten om et fantastisk prosjekt som jeg har jobbet med den siste tiden som vil inspirere deg skikkelig - jeg lover!

Her kan du melde deg på: Gründer-Guts julekalender

Send meg gjerne en melding på Instagram @mamaedesign hvis du har noen spørsmål om mental trening eller noe annet på hjertet.

Gleder meg til å høre fra deg!

 

Episode 10: Hvordan bygge gode vaner med leder- og mentaltrener Tim Rudi Veiteberg

I denne episoden har vi vært så heldige å få besøk av dyktige Tim Rudi Veiteberg, som deler raust av sin store kunnskap om hvordan bygge gode vaner. Han deler også et nytt perspektiv om vaner som du mest sannsynlig aldri har hørt før!

 

Tim Rudi er leder- og mentaltrener, og har jobbet de siste 15 årene med å utvikle mennesker. Han er medgründer av Heart Mentality, som han driver sammen med Anja Hammerseng-Edin og Marius Sørlie. Det er en app og community med mentale treningsprogrammer innenfor mindset, meditasjon og personlig utvikling. Med koden MAMAE får du 30 % rabatt på første månedlig eller årlig medlemskap her: https://www.heartmentality.com.

 

Episode 9: Det AVGJØRENDE for å lykkes med businessen din

Hva skiller de som lykkes og de som ikke har lykkes ennå med å drive egen business? YES - i denne episoden får du selveste svaret på det spørsmålet!

Vil du oppleve mer mening, mestring, motivasjon og mot på veien mot din drømmehverdag som 100 % businesseier? Book en uforpliktende og gratis introsamtale her, så kan vi sammen se på mulighetene dine for hvordan oppnå drømmen din gjennom coaching og mental trening: Book gratis introsamtale

 

 

Episode 8: Bevisst grensesetting i business

Hva har barneoppdragelse og business til felles? Jo, det handler ofte om å sette grenser. Grensesetting trenger imidlertid ikke være hardt og strengt. Som med barn kan du også i business gjøre det med kjærlighet og omsorg.

 

Hva tenker du om grensesetting? Del gjerne med meg ved å sende meg en melding på Instagram.

 

Episode 7: Energien kommer ikke rekende på ei fjøl

Men du kan skape den sjøl! 

I denne episoden deler jeg noe viktig jeg har lært de siste ukene hvor jeg har ligget på sofaen og restituert etter en uplanlagt operasjon. Håper det kan være til nytte for deg i din businesshverdag også!

 

Opptak av gratis-workshopen jeg snakker om i episoden finner du her: https://www.mamae.no/satse

 

Episode 6: De utrolige fordelene med en tomatklokke

Produktivitetsmetoden "Pomodoro-teknikken" har du kanskje hørt om. Men visste du at denne superenkle teknikken kan ha en rekke andre fordeler for deg som gründer enn bare å øke produktiviteten din? Her snakker vi om mer energi, motivasjonsboost, økt mestringsfølelse og til og med mer mot og guts til å tørre mer i businessen din! Hvor fantastisk er ikke det?

 

Masterminden Skap din Struktur for Suksess arrangeres igjen til våren - for deg som er gründer og vil satse på businessen, og trenger strukturen og motivasjonen for å få det til. Sett deg på uforpliktende venteliste for å få vite om når påmeldingen åpner igjen her: https://www.mamae.no/skapdinstruktur

 

Episode 5: Eat the frog

I denne episoden deler jeg med deg et enkelt, men genialt verktøy for å prioritere arbeidsoppgavene i businessen din. Mange føler seg overveldet over alle oppgavene de skal, må og bør gjøre, samtidig som det er mye de VIL gjøre i businessen. Hva er viktigst og hva skal du gjøre først? Med dette enkle verktøyet kan du vite hva du skal prioritere hver uke.

Workshopen jeg nevner i episoden kan du få tilgang til her: Gratis workshop

 

Episode 4: Viktigheten av å prioritere hardt i businessen

Hva skal du satse på av produkter og tjenester i businessen din? Det er et stort og for noen ganske utfordrende spørsmål som det kan ta tid å finne svar på. I denne episoden deler jeg en enkel 3-stegsmodell som kan hjelpe deg å finne ut av det, enten du er helt fersk gründer eller har holdt på en stund.

 

Episode 3: Alltid vær i forkant med Kidogo Kidogo-metoden

Synes du det er utfordrende å få til batching av innhold til sosiale medier for businessen din for langt frem i tid? Men du blir også litt stressa av å skulle produsere innlegg, videoer, nyhetsbrev etc. "on the go"? Da er denne episoden for deg. Her forteller jeg nemlig om den geniale planleggingsmetoden som er den gylne middelvei mellom fullstendig kaos og krevende kontroll!

 

Episode 2: Hvordan tørre det du egentlig ikke tør

Å bygge opp og drive sin egen business innebærer å deale med mange ulike frykter og gjøre mange ting vi er ganske redde for. I denne episoden deler jeg ganske personlig om det som har vært mine aller største frykter i businessen. Du får også et supertriks for å bli kvitt fryktene én gang for alle!

 

Episode 1: Det mentale bak en suksessfull business og de 4 M-er

I første episode gir jeg deg en kort introduksjon til hva denne podkasten skal handle om og forklarer hvorfor det er så viktig å jobbe med det mentale når du driver egen business.