Tre tips for å komme i gang med vottestrikking

Uncategorized Feb 07, 2021
Kvier du deg for å strikke votter fordi du synes det er vanskelig å strikke med strømpepinner? Synes du vottediagrammer er litt avskrekkende? Ta det rolig, jeg har tipsene som får deg i gang med vottestrikkingen.

PS. Dette innlegget er ikke sponset, produktene jeg linker til er kun varme anbefalinger fra meg

Faktisk har jeg ikke strikket så mye votter før jeg designet det selv. Det var litt som med sokkestrikkingen, jeg har aldri egentlig vært så interessert i å strikke det. Mye fordi vi i familien vår i alle år har fått hjemmestrikkede votter (og sokker) av bestemoren min. Det strikket hun helt til det siste, hun hadde alltid votter eller sokker på pinnene i strikkekurven sin ved siden av godstolen. 

I tillegg har jeg jo et alvorlig tilfelle av "second sock syndrome", det vil si vegring mot å fullføre den andre sokken, eller votten. Jeg strikker den første med stor iver, for det...

Continue Reading...

Hvordan lykkes med hullstrikk

Har du prøvd deg på hullstrikk, men ikke fått det helt til? Kom du ut av hvilken omgang du var på i mønsteret? Var det vanskelig å følge med på diagrammet?

PS. Dette innlegget er ikke sponset, produktene jeg linker til er kun varme anbefalinger fra meg (og noen fra kundene mine). 

Jeg har vært der. De første par gangene jeg skulle strikke hullmønster begynte jeg med godt mot, men skjønte fort at jeg rakk opp mer enn jeg strikket fremover (ett skritt frem, førti tilbake), og prosjektet havnet ganske fort i UFO-haugen (UFO = uferdig objekt, som sannsynligvis ikke blir gjort ferdig på årevis).

Men jeg gav meg jo likevel ikke, jeg begynte på flere hullstrikkprosjekter etter hvert som tiden gikk. Hullstrikk er jo så utrolig vakkert! På veien fant jeg noen tips, triks og hjelpemidler som gjorde det mye lettere. De deler jeg med deg her. 

Tips 1 -...

Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.